Privacy Disclaimer

Privacy Disclaimer

Privacy Disclaimer

Dit is de Privacy Disclaimer van Uw Auto Adviseur en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 66697697.

Bescherming van uw persoonsgegevens

Uw Auto Adviseur vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken, conform de Wet bescherming persoonsgegevens, uw persoonlijke gegevens, die u tijdens uw bezoek aan onze website invoert.

 

Door uw persoonlijke gegevens op onze websites in te voeren, gaat u er mee akkoord dat Uw Auto Adviseur die gegevens in overeenstemming met deze Privacy Disclaimer gebruikt.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Uw Auto Adviseur verzamelt alleen persoonsgegevens die vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonlijke gegevens opgeven om informatie, diensten of contact aan te vragen. 

 

Uw Auto Adviseur gebruikt deze gegevens voor de optimalisatie en ontwikkeling van producten en diensten en om klanten en of bezoekers van nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden.

 

Indien u uw e-mailadres achterlaat, geeft u daarmee toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie, zoals aanbiedingen en enquêtes etc.

 

Daarnaast kunnen de persoonsgegevens beschikbaar gesteld worden aan derden, waaronder bemiddelaars en/of aanbieders van verzekerings- en financieringsproducten in het kader van productinformatie, (directe)marketingactiviteiten, het doen van klanten tevredenheids- en marktonderzoeken, ondersteuning- en onderhoudsdoeleinden en andere (service-)diensten.

 

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Uw Auto Adviseur zorgvuldig te werk. Wij begrijpen hoe kostbaar uw privacy is.

Inzage en correctie van uw gegevens.

U kunt schriftelijk of per e-mail een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door Uw Auto Adviseur zijn verwerkt. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Voorts kunt u schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over producten en diensten van Uw Auto Adviseur.  

Wijzigingen

Uw Auto Adviseur is vrij om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Disclaimer. Controleer u daarom regelmatig deze Privacy Disclaimer.