Uw leverancier

Heeft U speciale wensen? Wij werken samen met u om deze te realiseren.

Waarom Uw Leverancier?

 

  • Beperkte aanbod in het netwerk dat bij uw wensen past.
  • Vertrouwde auto’s in consignatie met mogelijkheid van voorinspectie & garantie.
  • Inruilauto die bij Uw Auto Adviseur op voorraad staat.

 

*Uw Auto Adviseur heeft in principe geen voorraad maar soms wel een bijzondere auto om van dienst te zijn wanneer een urgente oplossing gewenst is.*

 

Wat zijn uw wensen en gebruik van de auto nu maar ook straks?

Wat is belangrijk voor u?

Om uw persoonlijke wensen en gebruik van een auto door te nemen kom ik persoonlijk bij u langs. Andere contactmogelijkheden kan zijn via telefoon, WhatsApp of middels een bezoek op afspraak bij mij op kantoor.

Wat is er mogelijk?

Kopen of leasen; nieuw of gebruikt; welke merken en modellen en meer belangrijke punten die belangrijk kunnen zijn voor uw keuze. 

Waar moet u op letten?

Adviseren van mogelijke passende oplossingen binnen de huidige automarkt. (Start tarrief van toepassing zie fee – starttarief). 

Uw bemiddelaar

Indien wenselijk of nodig schakelen we over naar Uw Bemiddelaar.

Wat zal uw toekomstige auto kosten bij bezit of gebruik? Total Cost of Ownership calculatie.

TCO

Het calculeren van de kosten voor het bezit en of het leasen van de auto (Total Cost of Ownership). (Bij zakelijk gebruik extra mogelijkheid zoals fiscaliteit indicatie).

Aanbod

Aanbieden van de voorraad binnen het netwerk van gerenommeerde dealers, garagebedrijven en leasemaatschappijen tot ca 30 km straal van Aalsmeer. Voor een nieuwe auto mogelijk buiten de 30 km mogelijk in overleg.

Voor & Nadelen

Het communiceren van de mogelijke passende auto’s met hun voor- en nadelen en extra informatie indien aanwezig. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp en telefonisch en via mail.

Keuze

U bepaalt welke auto u het beste gevoel geeft, en waar we verder mee gaan, van de aangeboden selectie.

Wat zijn uw wensen en gebruik van de auto nu maar ook straks?

Hoe weet u of de auto passend is?

De gewenste aangeboden auto verzorgen voor wij voor een proefrit voor uw deur of bij een van de samenwerkende garagebedrijven.

Hoe weten wij of de auto technisch goed is?

Door de auto optische en technisch voor te controleren op basis van de 40 punten BOVAG-checklist. https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf 

Hoe weet u dat de auto technisch juist is?

U bent van harte welkom om samen met ons de auto live op de brug te controleren!

Goed gevoel?

Transparantie voor de huidige en mogelijk komende kosten: Het doornemen van de goede en minder goede punten die we samen geconstateerd hebben bij de controle.

Gaat u akkoord?

Pas als u de auto akkoord bevonden heeft en u een goed gevoel geeft maar ook de controlerende monteur en Uw Auto Adviseur dan pas is de koop mogelijk.

Garantie?

Bij een auto met dealer garantie wordt de garantie van 6; 12 of 24 maanden ondergebracht bij Autotrust (onderdeel van Bovemij/ BOVAG en de voorwaarden gemaild.

Onze reacties

Uw Auto Adviseur is al jaren actief in de autobranche. Vanuit onze locatie helpen wij u graag met al uw vragen. Bekijk wat onze klanten zeggen over Uw Auto Adviseur

Simon heeft mij uitermate goed geholpen. Uiteindelijk niet aan een auto, maar wel met raad en daad geadviseerd en bijgestaan. Fijn om iemand te hebben die precies weet wat wel en niet te doen. Zeker aan te raden als je hulp of advies nodig hebt bij de aankoop van een auto!

Sonja

Reactie, Trustpilot

Echt een vakman, is daarna ook altijd goed bereikbaar, ben erg tevreden.

Dirk

Reactie, Trustpilot

Wat een fantastische service van Simon van Uw Auto Adviseur B.V. Niets was hem te veel en de extra service in meedenken en het nogmaals controleren van alles na de kleine beurt en APK keuring was top! Een 100% aanrader en professionaliteit ten top! Nogmaals heel veel dank voor alles!

Hadassah Vorm Money Maker c.v.

Reactie, Trustpilot

DutchEnglish