Voorraad

Heeft U speciale wensen? Wij werken samen met u om deze te realiseren.

Voorraad & Consignatie

 

Als wij een betrouwbare, en vaak voor gecontroleerde auto, vanuit ons netwerk te koop mogen zetten kunt u deze hier vinden. Dit kan bijvoorbeeld een auto zien waar wij eerder voor bemiddeld en geadviseerd hebben en nu in de verkoop mag.

Ook kan het soms voorkomen dat er een auto is ingekocht of ingeruild die bij Uw Auto Adviseur te koop aan geboden wordt. Dit zijn auto’s waar ik een goed gevoel bij heb en die mogelijk u goed van dienst kan zijn.

Net als bij de koop bemiddeling voor een nieuwe en gebruikte auto nemen we de auto samen door en kunnen we de auto op de brug inspecteren.

 

Onze reacties

Uw Auto Adviseur is al jaren actief in de autobranche. Vanuit onze locatie helpen wij u graag met al uw vragen. Bekijk wat onze klanten zeggen over Uw Auto Adviseur

Simon heeft mij uitermate goed geholpen. Uiteindelijk niet aan een auto, maar wel met raad en daad geadviseerd en bijgestaan. Fijn om iemand te hebben die precies weet wat wel en niet te doen. Zeker aan te raden als je hulp of advies nodig hebt bij de aankoop van een auto!

Sonja

Reactie, Trustpilot

Echt een vakman, is daarna ook altijd goed bereikbaar, ben erg tevreden.

Dirk

Reactie, Trustpilot

Wat een fantastische service van Simon van Uw Auto Adviseur B.V. Niets was hem te veel en de extra service in meedenken en het nogmaals controleren van alles na de kleine beurt en APK keuring was top! Een 100% aanrader en professionaliteit ten top! Nogmaals heel veel dank voor alles!

Hadassah Vorm Money Maker c.v.

Reactie, Trustpilot

DutchEnglish