Wie wij zijn

Heeft U speciale wensen? Wij werken samen met u om deze te realiseren.

Wie is Uw Auto Adviseur?

 

Al op jonge leeftijd heb ik altijd een passie gehad voor mobiliteit en wat dat betekenen voor anderen en mijzelf.

Vrijheid, zelfstandigheid en zelfs een mate van zekerheid kan een motivatie zijn om een auto te hebben.

Vanaf mijn “eerste paar wielen” ben ik mij gaan verdiepen hoe ik mobiliteit op maat voor mijn relaties kan adviseren en realiseren.

Het is mooi om te zien dat zoveel mensen mij hun vertrouwen hebben mogen geven. Samen hebben wij vele mooie en goede keuzes kunnen vormen voor passende mobiliteit.

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Uw Auto Adviseur B.V.

Simon Kopinsky

 

Onze reacties

Uw Auto Adviseur is al jaren actief in de autobranche. Vanuit onze locatie helpen wij u graag met al uw vragen. Bekijk wat onze klanten zeggen over Uw Auto Adviseur

Simon heeft mij uitermate goed geholpen. Uiteindelijk niet aan een auto, maar wel met raad en daad geadviseerd en bijgestaan. Fijn om iemand te hebben die precies weet wat wel en niet te doen. Zeker aan te raden als je hulp of advies nodig hebt bij de aankoop van een auto!

Sonja

Reactie, Trustpilot

Echt een vakman, is daarna ook altijd goed bereikbaar, ben erg tevreden.

Dirk

Reactie, Trustpilot

Wat een fantastische service van Simon van Uw Auto Adviseur B.V. Niets was hem te veel en de extra service in meedenken en het nogmaals controleren van alles na de kleine beurt en APK keuring was top! Een 100% aanrader en professionaliteit ten top! Nogmaals heel veel dank voor alles!

Hadassah Vorm Money Maker c.v.

Reactie, Trustpilot

DutchEnglish