Auto
Financieren

Heeft U speciale wensen? Wij werken samen met u om deze te realiseren.

Persoonlijke lening (met slotwaarde):

Een op maat gemaakte financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het uw nieuwe auto. De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden.

Samen met de financierder en Uw Auto Adviseur is het mogelijk om de minimale verwachte restwaarde als slotwaarde mee te nemen in de financiering. Zo benadert u de kosten van het gebruik wat betreft de financiering. Uw maandlast is mogelijk een stuk lager, dan een reguliere financiering, waardoor u bijvoorbeeld door kunt sparen tot het einde van de looptijd van de huidige financiering. Samen met uw spaargeld en de mogelijke overwaarde kunt u weer voor een aantrekkelijk maandbedrag overstappen naar een nieuwe auto.

Samen met de financierder wordt gekeken naar de voor u meest voordelige looptijd. Wenst u een lange looptijd, dan blijven de maandlasten laag. Maar u kunt ook kiezen voor een korte looptijd, al zijn de maandlasten dan natuurlijk wat hoger. De rente over het geleende bedrag wordt al bij het afsluiten van de Persoonlijke Lening bepaald en blijft gedurende de looptijd gelijk. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag. Zo weet u preciés waar u aan toe bent.

Klanten vertellen

Succesverhalen van relaties en klanten die u vertellen.
Waarom wij voor Uw Auto Adviseur kiezen.

Succesverhalen

Mogen wij u net zo blij maken als onze tevreden relaties en klanten hieronder?

DutchEnglish