Importeren

Heeft U speciale wensen? Wij werken samen met u om deze te realiseren.

Importservice

 

Het ontzorgen in het gehele invoerproces is voor auto’s die u zelf geïmporteerd heeft of gaat importeren uit het buitenland.

Uw Auto Adviseur B.V. importeert dus zelf geen auto’s maar helpt u met het totale proces van het invoeren en keuren in Nederland.

Door u continu te informeren, adviseren en het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden zorgen wij dat u weet wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u, mogelijk, moet nemen. Wij houden voor u inzichtelijk wat er betaald dient te worden en waarvoor.

 

De importserivce omvat

 

Het verzorgen van de meest gunstige bpm-waarde Volgens het afschrijvingstabel of koerslijst. Hierbij is essentieel de aangeleverde informatie en foto’s van de te importeren auto. En indien nodig de auto live te bekijken.
Het opstellen van de bpm-formulier t.b.v. het aanmelden van de rest bpm-waarde.
Het verzorgen van een verhuisgoed procedure auto (in overleg en tegen meerprijs)
*Voorcontrole van de auto voor toelating in Nederland bij een van de geselecteerde garagebedrijven.
*Het digitaal aanmelden voor invoer bij het RDW.
Indien noodzakelijk het maken van de afspraak voor het keuren van de auto bij het RDW.
*Het transporteren van de gewenste auto van de showroom van Uw Auto Adviseur naar het RDW-keuringsstation in Amsterdam en retour.
Het verzorgen van de NL Gaik kentekenplaten.
Diefstal verzekerd bij Uw Auto Adviseur stallen van de auto in de showroom totdat de kentekenbewijs en platen binnen zijn.

 

Onze reacties

Uw Auto Adviseur is al jaren actief in de autobranche. Vanuit onze locatie helpen wij u graag met al uw vragen. Bekijk wat onze klanten zeggen over Uw Auto Adviseur

Simon heeft mij uitermate goed geholpen. Uiteindelijk niet aan een auto, maar wel met raad en daad geadviseerd en bijgestaan. Fijn om iemand te hebben die precies weet wat wel en niet te doen. Zeker aan te raden als je hulp of advies nodig hebt bij de aankoop van een auto!

Sonja

Reactie, Trustpilot

Echt een vakman, is daarna ook altijd goed bereikbaar, ben erg tevreden.

Dirk

Reactie, Trustpilot

Wat een fantastische service van Simon van Uw Auto Adviseur B.V. Niets was hem te veel en de extra service in meedenken en het nogmaals controleren van alles na de kleine beurt en APK keuring was top! Een 100% aanrader en professionaliteit ten top! Nogmaals heel veel dank voor alles!

Hadassah Vorm Money Maker c.v.

Reactie, Trustpilot

DutchEnglish